fredag 22 april 2011

Vitsippan ute i backarna står!

Igår åkte jag, mamma och farmor iväg till stadsparken. Vad fint det var där, vitsipporna hade slagit ut och gjorde både skogen och hagarna vita. Fantastiskt vackert!






Påväg till parken somnade jag i bilen och passade sedan på att sova vidare i vagnen en liten stund. Här sitter jag alldeles nyvaken och myser med farmor under filten. Nice!



Efter lite mat som vi hade med som picknick var jag dock snabbt igång. Jag matade ankorna och fiskmåsarna med det jag inte ville äta själv och sedan styrde vi stegen mot lekparken där jag hittade en fantastisk mokkajäng att snurra på. Jag passade också på att gunga, leka i sanden och köra en bil innan vi gick upp i skogen mot djuren.





Väl i skogen sa jag till mamma att jag skulle trampa på alla vitsipporna och det försökte jag verkligen att göra också. Jag trampade i alla fall på några, men att springa är ju toppen enligt mig!





Mitt i skogen såg jag och farmor en ekorre uppe i trädet. Vi stannade och tittade länge länge. Spännande tyckte jag. Ekorren gick långt ut på en gren och jag blev lite orolig för att den skulle trilla ner men det gjorden den inte som tur var.



Uppe i hagarna hittade vi några små hästar, 2 smutsiga får, 2 getter med en liten killing och några lamadjur som jag passade mig för. Farmor sa att de kan spottas. Min mamma säger att man inte får spottas. Jag tror att lamans mamma har glömt att säga det. Här kommer några bilder.






Inga kommentarer: